Glenn Hughes brengt Deep Purple-hits naar Nederlandse poppodia

Geschreven door op 12 juni 2018 om 11:44
Glenn Hughes (Deep Purple) - Foto uit persbericht Q-Factory (zie mail)

Niemand minder dan Glenn Hughes komt aankomend naar Nederland! De voormalige zanger en bassist de legendarische band Deep Purple komt in november naar Amsterdam, Hengelo, Weert en Zoetermeer.

Glenn Hughes naar Nederlandse poppodia

Q-Factory, Metropool, De Bosuil en De Boerderij krijgen aankomend najaar hoog bezoek! Glenn Hughes, voormalig zanger en bassist van Deep Purple, komt in november naar de poppodia met zijn Glenn Hughes Performs Classic Deep Purple Tour. Hughes, die ook actief was bij verschillende andere grote bands zoals Black Sabbath, zal het publiek dus trakteren op een avond vol klassieke Deep Purple hits!

Op maandag 12 november reist Hughes naar Weert voor een show in De Bosuil. Op woensdag 14 november zijn fans in Metropool Hengelo aan de beurt. Twee dagen later, op vrijdag 16 november, staat een show in De Boerderij te Zoetermeer op de planning. Tot slot trakteert de 65-jarige Brit zijn fans in de Amsterdamse Q-Factory op een show.

Concertkaarten

Tickets voor de shows zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.