Good Charlotte voor exclusieve show naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 23 mei 2019 om 11:28
Good Charlotte Bron: Wikimedia Commons

Good Charlotte komt opnieuw naar Nederland! De Amerikaanse band geeft in augustus 2019 een exclusief concert in Paradiso te Amsterdam.

Good Charlotte naar Paradiso

Good Charlotte fans opgelet! De poppunkband reist in de zomer van 2019 opnieuw af naar Nederland. Op maandag 5 augustus 2019 betreedt de formatie het podium van de Amsterdamse Paradiso. Tijdens deze exclusieve show worden hits van de Amerikaanse groep als ‘Lifestyles of the Rich & Famous’ en ‘The Anthem’ afgewisseld met nieuw werk. Eerder, in februari 2019, waren de poppunkers al te gast in 013 te Tilburg.

Concertkaarten

Tickets gaan op vrijdag 24 mei 2019 om 9:00 uur in de verkoop. Kaarten zijn te verkrijgen via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Hit na hit

Al meer dan twintig jaar staat de Amerikaanse formatie aan de top van de poppunkscene. De band rondom tweelingbroers Joel en Benji Madden debuteerde in 2000 met het album ‘Good Charlotte’. Sindsdien scoorde de groep enorme hits met tracks als ‘I Don’t Wanna Be In Love’, ‘I Just Wanna Live’ en het enorm populaire ‘The Anthem’. Dit nummer is te vinden op ‘The Young and The Hopeless’, dat in 2002 verscheen. De band had niet alleen succes in de zeroes. In 2018 brachten de heren hun meest recente plaat uit, getiteld ‘Generation Rx’.

Beluister hier de track ‘Self Help’, afkomstig van dit nieuwe album:

 

Bronnen: Paradiso, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu