KT Tunstall in maart 2019 naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 8 oktober 2018 om 16:32
KT Tunstall - Fotocredits: Stefan Brending - Wikimedia Commons (CC-BY-SA-3.0)

Fans van KT Tunstall opgelet! De Schotse singer-songwriter geeft in het voorjaar van 2019 een show in Paradiso te Amsterdam.

KT Tunstall naar Paradiso

Het concert van KT Tunstall vindt plaats op donderdag 28 maart 2019. De zangeres treedt op in de Grote Zaal van het Amsterdamse poppodium Paradiso. Deze show maakt deel uit van een Europese tour die in het teken staat van haar recent uitgekomen album WAX‘.

Kaartverkoop

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 12 oktober 2018. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10:00 uur via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

 

Album: ‘WAX’

Het zesde studioalbum van de Schotse zangeres komt uit op vrijdag 12 oktober 2018 en is vooruit te reserveren via bol.com. De plaat maakt deel uit van een trilogie waarin geest, lichaam en brein centraal staan. ‘WAX’ is de opvolger van het in 2016 uitgebrachte ‘KIN’. 

Kate Victoria Tunstall

In 2005 bracht Kate (KT) haar debuutalbum ‘Eye To The Telescope‘ uit. De grote hits ‘Black Horse and the Cherry Tree’ en ‘Suddenly I See’ zijn hiervan afkomstig.

YouTube player

Bronnen: Paradiso, www.kttunstall.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.