The Dirty Daddies keert in 2019 terug naar AFAS Live

Geschreven door op 8 oktober 2018 om 15:26
Nirwana Tuinfeest, The Dirty Daddies - Foto GorissM (Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Goed nieuws voor fans van The Dirty Daddies! De Nederlandse coverband betreedt in oktober 2019 het podium van AFAS Live in Amsterdam.

The Dirty Daddies naar AFAS Live

Na het optreden van zaterdag 6 oktober 2018, keert The Dirty Daddies in 2019 terug naar AFAS Live Amsterdam. De ‘Brothers In Arms’ show vindt plaats op vrijdag 11 oktober 2019. Het concert staat in het teken van hun 7-jarig bestaan.

Kaartverkoop

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 12 oktober 2018. Kaarten zijn vanaf 10:00 uur verkrijgbaar via de website van AFAS Live. Uitverkocht? Kijk hier.

Over de coverband

Laurens, Jordy, Hubrecht, Pim, Sun, Roger en Huub zijn de leden van de spektakelband. De heren helpen het woord ‘coverband’ van het stoffige imago af. Met hun explosieve energie geven de mannen in het wit wervelende shows weg in concertzalen en tijdens festivals. Hun optredens bestaan uit ‘medleys’ van bestaande hits van onder andere Bon Jovie, Eminem, AC/DC en The Beatles. Alle tracks worden, in eigen stijl, voor één minuut lang gespeeld en opgevolgd door elkaar met als resultaat 120 hits in 120 minuten.

Kijk hieronder voor een korte impressie:

YouTube player

 

Bron: AFAS Live, thedirtydaddies.com, Wikisage

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.