J. Cole voor concert naar Ziggo Dome

Geschreven door op 21 februari 2017 om 16:38
J. Cole - Foto: Kirstenmgreene - (Bron: Wikimedia Commons CC BY-SA 4.0)

De Amerikaanse J. Cole komt naar Nederland! In oktober staat de rapper op het podium van de Ziggo Dome!

J. Cole concert

De Amerikaanse rapper en producer gaat op wereldtour! De tour heet 4 Your Eyez Only, genoemd naar het gelijknamige album dat de rapper uitbracht in 2016. Onderdeel van de tour is het exclusieve Benelux-concert in de Amsterdamse Ziggo Dome op donderdag 5 oktober!

Kaarten voor het concert

Kaarten voor het concert gaan op vrijdag 24 februari in de verkoop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Kaarten Jermaine Cole

Secundair:

Kaarten Jermaine Cole

J. Cole

De volledige naam van de Rapper is Jermaine Lamarr Cole. De producent was de eerste artiest die onder contract kwam bij het label Roc Nation van Jay-Z. Cole bracht onder dit label twee mixtapes uit, namelijk The Warm Up en Friday Night Lights.

Zijn debuutalbum Cole World: The Sideline Story kwam uit in 2011. In begin 2016 bracht Cole zijn vierde studioalbum 4 Your Eyez Only uit. De producent behoort tot de populairste rappers van zijn generatie en wordt gezien als een van de boegbeelden van de huidige hiphop. In 2015 stond de rapper nog in de AFAS Live met zijn Forest Hills Drive Tour. Dat was de best verkochte tour van dat 2015.

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.