Buzzcocks voor exclusief optreden naar Luxor Live

Geschreven door op 11 juli 2018 om 13:27
Buzzcocks - Foto Brian Marks (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Buzzcocks komt naar Nederland! De legendarische Britse punkband geeft aankomend najaar een exclusieve show in het Arnhemse poppodium Luxor Live.

UPDATE 7-12-2018: Wegens het overlijden van Pete Shelley is deze show afgelast, laat het management van de band weten. Op deze dag vindt er nu om 19:30 uur een eerbetoon plaats. Toegang is gratis.

Buzzcocks exclusief naar Luxor Live

Goed nieuws voor fans van Buzzcocks! De Britse punkers, die sinds halverwege de jaren ’70 een belangrijke invloed vormden binnen de punk-wereld, reizen aan het einde van dit jaar naar Nederland.

De band rond zanger en gitarist Pete Shelley staat op vrijdag 14 december in Luxor Live. De show in het Arnhemse poppodium is het enige Nederlandse concert dat de punkband voorlopig op de agenda heeft staan.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Luxor Live. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Bron: Luxor Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.