FeestDJRuud neemt afscheid in Heineken Music Hall

Geschreven door op 3 mei 2016 om 13:37

FeestDJRuud neemt eind dit jaar afscheid van zijn fans. Dat doet hij met een groot feest in de Heineken Music Hall. De DJ wil stoppen op zijn hoogtepunt.

FeestDJRuud neemt afscheid

Ruud Geurts, beter bekend als FeestDJRuud maakte zijn afscheid maandag bekend tijdens de ´Coen & Sander show´ op radio 538.

Uit de hand gelopen geintje

De DJ is naar eigen zeggen begonnen als een geintje. Zijn populariteit groeide enorm en het geintje liep uit de hand.

Stop op je hoogtepunt

Momenteel heeft Ruud Geurts alles uit zijn carrière gehaald wat er in zat. Volgens de feestDJ kan hij niet anders dan stoppen op zijn hoogtepunt.

Poster Feest To Black

Poster Feest To Black

Afscheidsshow in de Heineken Music Hall

Ruud kan zijn carrière niet zomaar achter zich laten. Dit moet gevierd worden! Daarom geeft de FeestDJ op zaterdag 10 december zijn grootste feest ooit. Het feest vindt plaats in de Heineken Music Hall. in Amsterdam. Naast de DJ zullen ook diverse gastartiesten optreden.

FeestDJRuud Tickets

Tickets voor het afscheidsfeest in de Heineken Music Hall zijn maandag direct in de verkoop gegaan. Kaarten zijn onder andere te koop via de website www.feesttoblack.nl.Wees er snel bij want de Early Birds zijn al uitverkocht. Toegang vanaf 18 jaar oud.

FeestDJRuud

Met een bonte verzameling aan opblaasbeesten, crowdsurfs, sitdowns, salto’s, flugels, polonaises en confettikanonnen is DJ Ruud befaamd om zijn live shows. Ruud scoorde tijdens zijn carrière het hitje ‘Gas Op Die Lolly‘.

 

Bron: FeestToBlack

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
AFAS Live Nieuws · FeestDJRuud Nieuws · Nieuws