The Libertines in 2019 voor twee shows naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 25 juni 2019 om 12:12
The Libertines ?(cropped) - Foto: Thesupermat - Wikimedia Commons ?(CC BY-SA 4.0)

The Libertines gaan op tour! De Britse band geeft in november 2019 twee shows in Utrecht, waar de rockers de bühne van TivoliVredenburg betreden.

The Libertines twee keer naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor fans van The Libertines! De rockband reist in het najaar van 2019 naar Nederland voor niet één, maar twee concerten. Op woensdag 20 en donderdag 21 november 2019 brengen de Britten hun mix van punk en garagerock naar TivoliVredenburg. De formatie betreedt de bühne van zaal Ronda in het kader van een Europese tournee. Verwacht twee avonden vol klassiekers als ‘Can’t Stand Me Now’, ‘Don’t Look Back Into The Sun’ en ‘What Katie Did’.

Concertkaarten

De ticketverkoop voor beide shows gaat van start op donderdag 28 juni 2019 om 10:00 uur via Website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Libertines

In 2002 braken de rockers van The Libertines door met hun debuutalbum ‘Up The Bracket’. Deze plaat werd twee jaar later opgevolgd door het populaire ‘The Libertines’. Dit album schoot meteen na de release naar de top van de hitlijsten. Britse bladen waren lovend over de band, die indruk maakte met nummers als ‘Can’t Stand Me Now’, ‘What Katie Did’ en ‘Music When The Lights Go Out’. Na een creatieve pauze kwam de formatie in 2015 met een langverwacht derde album, ‘Anthems For Doomed Youth’. Ook een vierde album blijft niet uit. Daar wordt op dit moment hard aan gewerkt.

Beluister hier één van de populairste tracks van de rockers, ‘Can’t Stand Me Now’:

YouTube player

 

Bronnen: TivoliVredenburg, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.