Justin Bieber lanceert nieuwe videoclip

Geschreven door op 2 november 2015 om 17:21
Justin Bieber - Fotocredits Adam Sundana (CC Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Justin Bieber komt op 13 november met een gloednieuw album. De spanning naar de release wordt opgebouwd met het lanceren van nieuwe nummers en videoclip!

Justin Bieber houdt sterrenstatus hoog

In de aanloop naar zijn nieuwste album “Purpose” dat op 13 november verschijnt, doet Justin Bieber er alles aan om de aandacht op zijn sterrenstatus 100% te houden. Zijn nieuwste videoclip voor het nummer “I’ll Show You” verscheen vandaag.

Vorige week lanceerde de zanger al het nummer “Sorry”, tevens een nieuwe single die momenteel al op #2 in de Nederlandse Single Top 100 bivakkeert. De daarvoor uitgebracht single “What Do You Mean?” staat op #3.

 

Nieuwe Videoclip: I’ll Show You

Aan een grote massa aandacht zal het dus niet liggen voor de zanger, zeker niet nu er ook dus weer een videoclip is uitgebracht.

“I’ll Show You” schreef Bieber samen met Josh Gudwin, Sonny Moore, Michael Tucker en Theron Feemster en is een rustige track, vergeleken met de vorige twee singles. De videoclip werd geheel in IJsland opgenomen en lijkt haast een aflevering van een programma op National Geographic Channel. Het lijkt wel alsof de zanger een stel aandelen bij de zender heeft gekocht. De beelden passen prima bij het nummer, maar het komt naar mijn mening weinig inspirerend over.

Bekijk de nieuwe videoclip van Bieber hieronder:

Halfnaakt

Vrouwelijke fans zullen smullen van de laatste paar seconden van het filmpje, omdat de zanger enkel in een hagelwit zwembroekje te zien is, in een ijskoud meertje van zo’n (pak hem beet) -10 graden. Wat een binkie is het toch!

Met de release van Adele’s “25” in zijn nek, zal Justin het nog moeilijk krijgen met de massale verkoop van de Britse zangeres, maar – zoals eerder gemeld – de aandacht is er beslist niet minder om!

TIP: Het album “Purpose” ligt vanaf 13 november in de winkel. Via Bol.com is het mogelijk om het album alvast vooruit te reserveren. Door het album vooruit te reserveren ontvang je het album op de releasedatum als eerste in huis.

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Stefan Ketelaar

Stefan Ketelaar, blogger bij artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.