Symphonica in Rosso krijgt laatste extra show

Geschreven door op 30 oktober 2015 om 15:28
Symphonica in Rosso - Fotocredits SjaakPeppel (Wikimedia Commons)

Marco Borsato voegt een extra show toe aan de succesvolle Symphonica in Rosso-reeks. Op 3 maart vindt de twaalfde show – die geldt als slotconcert – plaats in Ziggo Dome te Amsterdam.

Marco Borsato naar Symphonica in Rosso

Het terugkerend muziekevenement Symphonica kent alweer zijn negende editie. In 2006 stond Marco Borsato centraal tijdens de eerste editie van het muzikaal fenomeen dat jaarlijks een andere hoofdartiest centraal stelt. Ook in 2015 staat het werk van Borsato weer centraal. De zanger viert met de concertreeks zijn 25-jarig jubileum in de muziekwereld.

En met succes: zo is er inmiddels al een twaalfde show aangekondigd! Dit slotconcert vindt plaats in de Ziggo Dome op 3 maart 2016. Marco Borsato verkondigt dat dit ‘absoluut de laatste Symphonica in Rosso-show is uit deze serie’ en geeft mee dat het een speciale ‘Gran Finale’ wordt.

Tickets

Kaarten zijn per direct verkrijgbaar via de website van het evenement. Vorige week vrijdag startte Marco Borsato aan de concertreeks. De zanger, Guido’s Orchestra en gastartiesten Zucchero, Jeroen van Koningsbrugge, Shary-An en O’G3NE zorgen voor een onvergetelijke avond.

YouTube player

 

Bron: Symphonicainrosso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.