Organisatie Eurovisie Songfestival stapt op

Geschreven door op 15 februari 2017 om 17:10
O'G3NE- Foto: Richard Broekhuijzen - (Bron: Wikimedia Commons)

Maar liefst 21 leden van de organisatie van het Eurovisie Songfestival hebben ontslag genomen. Terwijl in mei de finale rondes al plaatsvinden.

Eurovisie Songfestival organisatie stapt massaal op

In december nam iemand van de organisatie de leiding op zich, maar dit heeft hij toch niet helemaal goed gedaan. De teamleden beschuldigen hem ervan dat hij hun alle verantwoordelijkheid heeft ontnomen. Hierdoor zijn 21 leden van de organisatie opgestapt. De Britse omroep beroept zich op een ingezonden brief. In deze brief, afkomstig van het Eurovisieteam, kondigen de 21 leden het vertrek aan. “We stoppen met de voorbereidingen”, is een van de dingen die genoemd wordt.

En nu

Over nog minder dan 3 maanden moeten de halve finales al plaatsvinden, hoe gaat dit probleem worden opgelost? De European Broadcasting Union, die het festival hebben opgericht, hebben opdracht gegeven om zich gewoon te houden aan het schema dat al gemaakt was. Of dit ook gaat lukken is nog een andere vraag. De organisatie is namelijk ook twee belangrijke uitvoerende producenten kwijt.

Songfestival 2017

Op 9 en 11 mei vinden de halve finales van het songfestival plaats in Kiev. Op 13 mei doen er 26 landen mee met de finale. De Nederlandse meidengroep O’G3NE mag het podium op tijdens de tweede halve finale op 11 mei. Worden de meiden de winnaars van de 62ste editie van het Eurovisie Songfestival?

Bron: AD

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.