Singer-songwriter James TW met twee concerten naar Nederland

Geschreven door op 11 december 2017 om 11:00
James TW - Fotocredits: Persbericht de Oosterpoort (zie mail)

James TW komt met twee concerten naar Nederland! In maart 2018 staat de singer-songwriter met zijn nieuwe muziek in Groningen en Utrecht. 

James TW naar Nederland

De 20-jarige zanger keert aankomend voorjaar terug naar de Nederlandse poppodia. Op vrijdag 30 maart 2018 reist de artiest langs De Oosterpoort in Groningen en op zaterdag 31 maart 2018 bezoekt hij het Utrechtse TivoliVredenburg.

Eerder stond de talentvolle muzikant op het podium van Pinkpop en trad hij op in zalen in Utrecht, Groningen, Nijmegen en Amsterdam.

Tickets

Tickets voor James TW zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

‘When You Love Someone’

De muziek van de Britse singer-songwriter doet met zijn duidelijke blues- en jazz-achtige sound denken aan John Mayer en Jamie Cullum. Daarnaast doen James’ ballads denken aan het werk van Ed Sheeran.

Zijn debuut-EP ‘First Impressions’ leverde op Spotify meer dan 37 miljoen streams op. De single ‘When You Love Someone’ werd al gelijk na de eerste radio-airplay de meest gezochte track op Shazam Music Charts. Ook werd de track veel gedraaid op 3FM.

De zanger wil dat mensen zich herkennen in zijn muziek. Dat ze denken: “Hoe komt het toch, dat hij precies beschrijft hoe ik mij voel?”

YouTube player

 

Bron: Persbericht De Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.