Alicia Keys, Diana Ross, Lionel Richie en John Legend naar North Sea Jazz

Geschreven door op 28 januari 2020 om 10:41
North Sea Jazz, John Legend - Fotocredits Lris Krug - Flickr (CC BY-SA 2.0)

NN North Sea Jazz Festival 2020 heeft zijn eerste namen aangekondigd! Niemand minder dan Lionel Richie, Diana Ross en Alicia Keys zijn aankomende zomer de headliners.

NN North Sea Jazz Festival kondigt eerste namen aan

De eerste namen voor de 45ste editie van NN North Sea Jazz Festival zijn bekendgemaakt! Het festival wordt op donderdag 9 juli spectaculair geopend met een openingsconcert van John Legend. Headliners van de aankomende editie zijn niemand minder dan Lionel Richie (vrijdag 10 juli), Diana Ross (zaterdag 11 juli) en Alicia Keys (zondag 12 juli).

Daarnaast kondigde de organisatie nog een flinke lijst acts aan, die aankomende zomer het podium in Rotterdam Ahoy betreden. Ook Herbie Hancock, Mood Swing Quartet, Archie Shepp, Kurt Elling, Danilo Perez, Gregory Porter, Ibrahim Maalouf, Joe Bonamassa, Metropole Orkest, Michael Kiwanuka, Burna Boy, Black Pumas, Yola en Brittany Howard maken tussen 10 en 12 juli hun opwachting.

Festivaltickets

Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar via de website van NSJ. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: NN North Sea Jazz Festival

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.