Coldplay in Amsterdam ArenA binnen no time uitverkocht

Geschreven door op 27 november 2015 om 10:30
Coldplay - Fotocredits: Frank Schwichtenberg - Flickr (CC BY-SA 4.0)

Beide concerten van Coldplay in de Amsterdam ArenA waren vanmorgen binnen no time volledig uitverkocht. Tickets voor de wereldtournee van de band gingen vanmorgen om 10:00 uur in de verkoop.

Coldplay concerten uitverkocht

Coldplay is nog even populair als altijd. Het eerste concert in de Amsterdam Arena op 23 juni 2016 was vanmorgen binnen een halfuur uitverkocht. Een aantal minuten later werd een tweede concert op 24 juni aangekondigd. Dit extra optreden was tevens razendsnel uitverkocht.

Enorme run op tickets

Ondanks de aankondiging van het extra optreden hebben veel fans geen tickets kunnen reserveren. Niet verwonderlijk gezien de enorme belangstelling op onder andere social media. Daarbij komt dat de band al een aantal jaar niet meer in Nederland is geweest: in 2012 stond de band voor het laatst op het Malieveld in Den Haag.

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je vanmorgen geen kaarten kunnen krijgen voor Coldplay in Amsterdam? Check dan hier onze tips!

Wacht eventueel op een extra concert

Een van de opties is de hoop vestigen op extra concertaankondigingen of een tweede verkoopmoment vanuit Ticketmaster. De kans op een derde concert is echter gering.

Reserveer je tickets elders

Wil je het concert absoluut niet missen? Kijk dan hier voor beschikbare Coldplay tickets. Dit is een veilig alternatief om alsnog aan kaarten te kunnen komen.

Ga naar het buitenland

Geen kaartje(s) voor de show in Amsterdam kunnen bemachtigen? Een trip naar Duitsland kan je alsnog naar een concert van de groep brengen. Coldplay staat namelijk op 1 juni 2016 in de Veltins-Arena in Gelsenkirchen. Dit ligt dichtbij Dortmund, dus niet al te ver over de grens! De tour van de band brengt de heren daarnaast nog langs Londen, Nice en Barcelona.

Raadpleeg je netwerk

Daarnaast kun je altijd sites zoals Marktplaats, alsook je eigen persoonlijke netwerk in de gaten houden in de hoop dat er kaarten beschikbaar komen!

Nieuwe videoclip

Coldplay heeft vlak voor de verkoop een videoclip voor het nummer Adventure Of A Lifetime uitgebracht. Bekijk hem hier!

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/coldplay/videos/10156331204980253/” width=”750″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.