Politie Detroit deelt nieuwe details rond zelfmoord Chris Cornell

Geschreven door op 12 juli 2017 om 13:11
Chris Cornell - Foto Focka (Flickr (CC BY-ND 2.0)

De politie van Detroit heeft nieuwe details omtrent de zelfmoord van Chris Cornell openbaar gemaakt. Foto’s van Cornells hotelkamer en een opname van het 911-telefoongesprek zijn vrij gegeven.

Politie Detroit openbaart foto’s en telefoongesprek zelfmoord Chris Cornell

Het politiekorps van Detroit heeft nieuwe details rond de zelfmoord van Chris Cornell vrij gegeven. De Soundgarden-zanger beroofde zichzelf op 18 mei van het leven.

Eerder publiceerde het politiekorps van Detroit al een gedetailleerde tijdlijn omtrent de zelfmoord. Nu heeft het korps nieuwe details gedeeld, in de vorm van een opname van het alarmlijn-gesprek van een hotelmedewerker. Ook foto’s van de hotelkamer van de grunge-zanger zijn vrij gegeven. Op de lugubere foto’s is onder meer de ingetrapte deur van de hotelkamer te zien, alsmede de band waarmee Cornell zichzelf van het leven beroofde.

Het telefoongesprek is te beluisteren via onderstaande Soundcloud-player. De foto’s zijn te zien op de website van The Detroit News.

Chris Cornell

Met het overlijden van Cornell verloor de muziekwereld opnieuw een van de beste grunge-zangers aller tijden. De Soundgarden-, Temple of the Dog- en Audioslave-zanger laat een catalogus aan fantastische nummers na. Ter nagedachtenis aan de zanger hebben wij vijf van onze favorieten op een rijtje gezet.


Bron: The Detroit News

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Robin de Roode, redacteur bij Artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Chris Cornell Nieuws · Nieuws