Australian Pink Floyd Show in 2019 terug naar Nederland

Geschreven door op 6 september 2018 om 11:37
The Australian Pink Floyd Show - Foto Alterna2 (Flickr) (CC BY 2.0)

Goed nieuws voor fans van Pink Floyd! De Australian Pink Floyd Show komt terug naar Nederland om hun 30-jarig bestaan te vieren. Op 17 april 2019 speelt de beste tributeband van Pink Floyd in 013 in Tilburg.

Australian Pink Floyd Show

De tienkoppige band speelt al vanaf 1988 de hits van Pink Floyd, die bijna niet van het origineel te onderscheiden zijn. De heren van Pink Floyd noemen de band dan ook “the next best thing“. Op woensdag 17 april 2019 komen de mannen terug naar 013 om de bekendste nummers van de Britse rockband te spelen.

Kaartverkoop

Vanaf zaterdag 8 september om 9 uur begint de voorverkoop op de website van de zaal. De kaarten zijn beschikbaar vanaf € 52,40. Is het cocnert uitverkocht? Kijk hier.

Aussie Floyd

Pink Floyd-zanger David Gilmour was zo onder de indruk van de ‘Aussie Floyd‘, dat de coverband op de vijftigste verjaardag van het icoon mochten spelen. Het materiaal dat tijdens de shows gebruikt wordt, is overgenomen van de originele band. Samen met de beroemde lichten, lasers en schermen zorgt dit ervoor dat het lijkt alsof je bij de laatste wereldtour van de populaire rockband aanwezig bent. Ze worden dan ook niet voor niks door critici de beste Pink Floyd-tributeband ter wereld genoemd.

 

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.