Justin Bieber geeft zijn moeder met gebroken voet een massage

Geschreven door op 23 januari 2018 om 17:08
Justin Bieber - Fotocredits Kim Erlandsen (Wikimedia Commons) 2

Justin Bieber is op vakantie met zijn moeder! De popzanger gaf zijn moeder een voetmassage. Sommige fans vinden het iets te klef allemaal, terwijl anderen het juist een enorm lief gebaar vinden. Wat vind jij?

Justin Bieber en moeder zijn te klef

De moeder van de Canadese zanger, Pattie Mallette, postte een filmpje van haar en haar zoon online. De meningen hierover zijn verdeeld; In het filmpje is te zien hoe de 22-jarige artiest de gebroken voet van zijn moeder masseert.

Pattie heeft de laatste paar dagen in een rolstoel doorgebracht aangezien ze, tijdens de moeder-zoon vakantie in de Malediven, haar voet heeft gebroken. De moeder van de popster postte de video in de ‘story’ van haar Instagram account.

Ruzie

Justin en zijn moeder zijn niet altijd even close geweest. Pattie was een alleenstaande tienermoeder en voor de zanger grote roem behaalde waren de twee onafscheidbaar.

Toen hij in 2012 slecht in de media kwam door zijn, altijd ludieke, acties is het contact tussen de twee verwaterd. Justin gaf aan te weten dat hij zijn moeder teleurgesteld en gekwetst heeft.

“Ik hield afstand van haar want ik schaamde me. Ik wilde nooit dat ze teleurgesteld was in me, en ik wist dat ze dat wel was.” aldus Justin tijdens een interview met Billboard.

Te klef?

Wat vind jij van het filmpje? Zijn de twee te close, of is het normaal om je moeder een voetmassage te geven?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Justin Bieber Nieuws · Nieuws