Wouter Hamel bij Hyves

Geschreven door op 6 oktober 2011 om 0:04
Wouter Hamel - Fotocredits: Roel Wijnants - Wikimedia Commons

Wouter Hamel heeft vanmiddag voor 100 Hyvers een akoestisch concert gegeven in de Hyves Huiskamer. De 34-jarige zanger speelde enkele nummers van zijn onlangs uitgebrachte album ‘Lohengrin’ en is daarmee de vijfde artiest in de Hyves Huiskamer.

credits by Jasper van Harskamp

Gedurende het concert dat begon om 17:00 in het hoofdkantoor van Hyves aan het Frederiksplein speelde Hamel zo’n 10 nummers voor de uitgenodigde Hyvers. Zij maakten kans om bij dit concert aanwezig te zijn door vrienden te worden met Wouter Hamel op Hyves.

Nine Ludwig, hoofdredacteur van Hyves: “Wouter Hamel heeft met bijna 10.000 vrienden een grote achterban op Hyves. Door Huiskamer concerten als deze willen we de Hyver iets unieks aanbieden en ze de mogelijkheid geven om nog dichter bij hun favoriete artiest te komen. We zijn blij om Wouter Hamel als eerste jazzartiest te mogen ontvangen in de Hyves Huiskamer.”

Naast Wouter Hamel traden eerder Selah Sue, Racoon, Dotan en Chef’Special op in de Hyves Huiskamer. De sociale netwerksite heeft de kelder hiervoor speciaal ingericht en wil dit soort optredens voor de Hyvers in de toekomst blijven organiseren. Zo treedt 15 oktober The Voice of Holland-winnaar Ben Saunders op.

Voor meer informatie over muziek op Hyves, ga naar http://www.hyves.nl/muziek/

Wouter Hamel

Wouter Hamel (Den Haag, 19 mei 1977) is een Nederlandse jazz- en popartiest. Zijn eerste album ‘Hamel’ lag in 2007 de winkels. Dit album won de Essent Awards, De Eerste Prijs en de Zilveren Harp. In november 2007 kwam het album ook in Japan uit.
Na twee clubtournees en een optreden in De Kuip kwam hun tweede album ‘Nobody’s Tune’ in 2009 uit, ook hier ontvingen ze een platina plaat (25.000 verkochte cd’s) voor. Dit album werd wederom uitgebracht in Japan.
Op 22 september bracht Hamel zijn laatste album uit genaamd ‘Lohengrin’

De band bestaat uit:

Wouter Hamel
Rory Ronde (gitaar)
Sven Happel (bas)
Jasper van Hulten (drums)
Thierry Castel (piano)
Gijs Anders van Stralen (percussie)

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:
Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu