Stromae annuleert volledige Multitude Tour

Geschreven door op 9 mei 2023 om 16:33
Stromae - Foto: Eddy BERTHIER (Wikimedia Commons, CC0)

Stromae heeft een streep moeten zetten door zijn gehele Multitude Tour. De zanger meldt dat zijn “verslechterde gezondheid” hem niet in staat stelt om op te treden.

Stromae cancelt gehele Multitude Tour

Bijzonder slecht nieuws voor fans van Stromae! De Belgische superster heeft zijn gehele Multitude Tour afgelast wegens gezondheidsproblemen. Stromae moest eerder in april al een flink deel van de tournee annuleren, waaronder destijds drie concerten in de Ziggo Dome.

In een nieuw statement op Instagram laat de zanger weten dat zijn verslechterde gezondheid hem niet in staat stelt om de tournee te hervatten: “Ik moet vandaag helaas accepteren dat mijn herstel en rustperiode meer tijd nodig heeft dan verwacht. Het spijt me diep dat ik mijn belofte niet kan nakomen en dat ik vandaag het einde van de Multitude Tour aankondig.”

Ziggo Dome en Down The Rabbit Hole

Stromae zou aankomende zomer op het podium staan van verschillende festivals, waaronder Down The Rabbit Hole en Rock Werchter. Ook stonden er nog twee concerten in de Amsterdamse Ziggo Dome op de planning, op 22 en 23 november. Al deze optredens zijn nu definitief afgelast. Kaartkopers worden verzocht om contact op te nemen met het ticketverkooppunt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stromae (@stromae)

 

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Stromae Nieuws