Ben Howard Concerten Uitverkocht

Geschreven door op 3 september 2014 om 12:37
Ben Howard - Foto: ~He Shoots He Scores~ (Flickr, CC BY-ND 2.0)

Beide concerten van Ben Howard zijn volledig uitverkocht. De singer-songwriter geeft op 18 en 19 december twee shows in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Ben Howard Uitverkocht

We kunnen niet meer om Ben Howard heen! De zanger geeft dit jaar maarliefst 3 concerten in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Het eerste concert in poptempel Paradiso was binnen een paar minuten uitverkocht. Als reactie hierop, heeft de zanger vorige week een concert in de Heineken Music Hall aangekondigd. Kaarten voor dit concert op 18 december waren echter binnen een kwartier niet meer te krijgen.

Verrast door dit succes, besloot het management een extra concert in te plannen. Het extra concert op 19 december in de HMH is sinds vandaag ook volledig uitverkocht.

 

ben howard

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je de voorverkoop van de concerten van Ben Howard gemist, maar wil je dit bijzondere optreden toch live meemaken? Dan zijn er gelukkig nog wel mogelijkheden om aan tickets te komen.

Wij raden af om tickets op Marktplaats kopen omdat hier veel oplichters actief zijn. Een beter alternatief is Ticketswap. Indien hier geen kaarten worden aangeboden kun je altijd even een kijkje nemen bij een secundaire ticketshop. Voorbeelden van secundaire ticketshops zijn Topticketshop en Rang1tickets. Kaarten zijn hier over het algemeen duurder dan bij het reguliere verkooppunt, maar dat is de afweging.

 

Ben Howard

Ben Howard is binnen korte tijd uitgegroeid tot een echte wereldster. We kennen de Britse singer-songwriter onder andere van zijn hitsingle: Keep Your Head Up.  Dit nummer staat op het debuutalbum Every Kingdom, dat uitkwam in  2011. Ben Howard speelde aan het begin van muziekcarrière vaak alleen. Inmiddels heeft de Britse zanger een goede band om zich heen  verzameld. Hoewel hij nu de beschikking heeft tot een band, speelt de singer-songwriter regelmatig solo.

Ben Howard staat bekend om zijn indrukwekkende live optredens. Kijk hier een live optreden van Ben Howard tijdens Lowlands in 2012.

YouTube player

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ben Howard Nieuws · Nieuws