The Divine Comedy met een exclusieve show in Amsterdam

Geschreven door op 17 mei 2016 om 16:51
The Divine Comedy - Fotograaf: Chris Barber | Wikimedia Commons

The Divine Comedy komt naar Nederland! In februari 2017 staat frontzanger Neil Hannon onder begeleiding van een orkest in Paradiso.

The Divine Comedy concert

The Divine Comedy

The Divine Comedy – Fotograaf: Chris Barber | Flickr

The Divine Comedy komt voor een optreden naar Nederland! Op zondag 19 februari 2017 is de zanger te zien in Paradiso Amsterdam. Deze show is de enige in Nederland.

Neil Hannon wordt tijdens het concert live begeleid door een volledig orkest. Verwacht hierbij fenomenale harmonie tussen zanger en orkest.

The Divine Comedy tickets

Tickets voor het grandioze concert zijn vanaf vrijdag 20 mei beschikbaar om 10:00 uur. Deze zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster.

Neil Hannon

Singer-songwriter Neil Hannon is Divine Comedy in 1989 begonnen met John McCullagh en Kevin Traynor als band. In 1993 is de groep echter gesplitst en besloot Hannon solo te gaan onder dezelfde naam.

Alhoewel hij soloartiest is, wordt hij tijdens concerten wel begeleid door een orkest. Met het orkest maakt hij een muzikale mix van barokpop, indie en britpop.

Album

Zijn meest recente album ‘Bang Goes The Knighthood‘ is in 2010 uitgebracht. Op 2 september komt dan eindelijk het nieuwe album ‘Foreverland’ uit. De zanger zingt naast zijn oude nummers op 19 februari dan ook nieuwe nummers van deze plaat.

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.