Alternatieve rockband Alien Ant Farm in 2018 naar Hedon Zwolle

Geschreven door op 29 augustus 2017 om 12:27
Alien Ant Farm - Foto Linn County Fair (Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Goed nieuws: Alien Ant Farm komt terug naar Nederland! De Amerikaanse band betreedt in februari 2018 het podium van Hedon in Zwolle.

Alien Ant Farm naar Hedon Zwolle

Goed nieuws voor fans van Alien Ant Farm! De alternatieve rockband stond in 2016 nog in de Q-Factory in Amsterdam en komt in 2018 weer terug. Op zondag 20 februari is Zwolle aan de beurt: de Amerikaanse rockers betreden dan het podium van Hedon. De support bij de show wordt verzorgd door metalband SOiL.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op donderdag 31 augustus in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

‘Always and Forever’

De alternatieve rock- en metalband zag in 1996 het levenslicht en bracht in 1999 haar debuutalbum uit. De band gaf haar eerste plaat de bijzondere naam ‘Greatest Hits’. Toch was het een cover die voor de grote doorbraak van de band zorgde. In 2001 kwam de band met een cover van Michael Jacksons hit ‘Smooth Criminal’. De cover werd een enorm succes en behaalde in veel landen de hitlijsten.

Het is alweer even geleden dat de band een album uitbracht. Het uit 2015 afkomstige album ‘Always and Forever’ is voorlopig het laatste wapenfeit van de Amerikaanse rockers.

Bron: Hedon

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.