Heeft Taylor Swift nou een borstvergroting gedaan?

Geschreven door op 24 juni 2016 om 12:30
Taylor Swift - Foto: Uncertaint | Wikimedia Commons

Twitter ontplofte vanochtend vanwege een uitvergroot verhaal, over iets dat eveneens vergroot zou zijn. Fans van Taylor Swift vermoeden namelijk dat hun idool haar borsten heeft laten vergroten.

Taylor Swift en de bijzondere bh-inhoud

Taylor Swifts leven staat op z’n kop. Het is net uit met Calvin Harris, ze is gespot met Tom Hiddleston, en ze experimenteert blijkbaar met haar uiterlijk. Fans vermoeden namelijk dat Swift iets met de grootte van haar borsten heeft gedaan.

Een diepe inkijk in het onderzoek

Zoals we gewend zijn van de tabloids zijn zij er met de borst vooruit bovenop gedoken, en hebben zij experts gevraagd om hun mening. De Britse tabloid The Sun liet een plastisch chirurg aan het woord. De lichaam-architect stelde dat Taylor, meegaand met de populariteit van deze ingreep, kleine implantaten heeft laten inbrengen.

Voor:

WOAH thanks @voguemagazine for this cover and Theo Wenner for taking the photo– still reminiscing about Met Gala and how much fun it was. ?

 

 

Fuck, they’re adorable ?

Een foto die is geplaatst door I am Sher-Loki’d (@tomedict_hiddlesbatch) op

Wij gaan ons niet aan een uitspraak wagen. Maar het verschil is duidelijk zichtbaar. Is dit een boobjob, of een verdomd goede pushup-beha?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · Taylor Swift Nieuws · Viral