Status Quo voor allerlaatste show naar 013 Tilburg

Geschreven door op 20 april 2016 om 10:32

Status Quo komt nog een keer naar Nederland. De band staat op 27 oktober in 013 in Tilburg.

Status Quo concert

Het concert in de Heineken Music Hall was zo snel uitverkocht dat de band besloot om nog een concert te geven. Status Quo staat daarom op maandag 17 oktober op het podium van 013 in Tilburg, waar ze echt voor de laatste keer de gitaren inpluggen voor hun Electric Tour.

Kaarten

Tickets gaan 23 april in de voorverkoop. Concertkaarten voor Status Quo zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster.

The Quo

Status Quo, ook wel bekend als The Quo of gewoonweg Quo, is een Engelse rockband opgericht in 1962. De band scoorde wereldwijd hits met nummers als Mean Girl, Paper Plane, Down Down en Break the Rules. De grootste hit van The Quo was in 1975 met een liveversie van het nummer Roll Over Lay Down. De muziekstijl van de band is wordt gekarakteriseerd door de boogie/boogiewoogiestijl en weinig akkoorden met makkelijke teksten en een stevig ritme. De groep scoorde meer dan 60 hits in het Verenigd Koninkrijk, waarvan 22 de top tien behaalden. Er is ook een documentaire over de band gemaakt met de naam Hello Quo!

 

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·