Armin van Buuren start nieuwe wereldtour in Ziggo Dome

Geschreven door op 26 januari 2016 om 16:02
Armin van Buuren, Kingsland 2018 - Fotocredits Shali Blok (ArtiestenNieuws)

Armin van Buuren trapt zijn nieuwe Armin Only wereldtour af in Nederland! Op 6 en 7 mei is de Nederlandse dj te vinden in de Ziggo Dome in Amsterdam!

Armin Only Embrace

Armin van Buuren start in 2016 met zijn vijfde Armin Only-tour. Deze shows staan in het teken van Armins laatste album, Embrace. Tijdens de show staat Armin de hele avond op het podium, terwijl diverse artiesten gastoptredens verzorgen. De dj heeft laten weten dat onder andere Kensington, Mr. Probz en Eric Vloeimans bij de gehele wereldtour aanwezig zullen zijn.

Armin van Buuren tickets

Kaarten voor Armin van Buuren op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei in de Ziggo Dome gaan op zaterdag 13 februari om 11:00 uur in de verkoop via de site van Armin Only. De concerten zijn altijd al populair geweest, dus wacht niet te lang met het bestellen van tickets!

Armin maakte het nieuws via Facebook bekend vanuit de Koepelgevangenis in Breda, waar de dj samen met Kensington bezig was met de clipopnames van het nummer Heading up High, dat ook op het album Embrace staat. Het is de bedoeling dat de clip van het nummer volgende week al is te zien.

Bekijk hier de trailer van de nieuwe show!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...