Beyoncé maakt film over Zuid-Afrikaanse slavin

Geschreven door op 3 januari 2016 om 22:04
Beyoncé, Destiny's Child- Foto: Asterio Tecson (Wikimedia Commons)

Beyoncé is een script aan het schrijven voor een film over het leven van een slavin omdat ze graag een grote naam wil worden in de filmindustrie. 

Een film over Saartjie Baartman

Indrukwekkend natuurlijk, het leven van Saartjie Baartman laten zien doormiddel van een film. Het zal men doen shockeren, dat mensen daar toe in staat waren. De Zuid-Afrikaanse slavin werd vroeger namelijk tentoongesteld als attractie vanwege haar achterwerk. Hoewel er al veel over haar geschreven is en er al twee films zijn gemaakt, zijn er nog steeds veel mensen die niet weten wie Saartjie was. Echter, het doel van Beyoncé heeft niks te maken met iets maatschappelijks. Ze wil graag een grote naam worden in de filmindustrie..

Beyoncé binnen de filmindustrie

De zangeres hoopt een grote naam te krijgen binnen de filmindustrie door een Oscar te winnen voor dit project. Dat zegt een insider tegen The Sun. “Ze probeert wanhopig serieus genomen te worden. Ze heeft wel al een aantal rollen gespeeld in goed ontvangen films, maar ze heeft het gevoel dat haar grote doorbraak nog moet komen. Een Oscar winnnen betekent alles voor haar. Ze is een vrouw die altijd krijgt wat ze wil.” Beyoncé is zelf van plan om de hoofdrol te gaan spelen. Om zich goed voor te bereiden op de rol zou ze al behoorlijk veel boeken over Saartjie hebben gelezen.

Eerdere rollen van Beyoncé

Eerder speelde de zangeres ook in Carmen: A Hip Hopera, Austin Powers 3: Goldmember, The Fighting Temptations, The Pink Panther, Dreamgirls, Cadillac Records en Obsessed. Ook zijn er twee documentaires over haar gemaakt in 2011 en 2013. Luister hieronder naar een nummer van de popster uit de film Dreamgirls.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Beyoncé Nieuws · Film Nieuws · Nieuws