Disney on Ice: spectaculair einde van 2015!

Geschreven door op 16 november 2015 om 17:11
Disney on Ice - Fotocredits: Hubert Yu (CC Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Disney on Ice strijkt deze Kerstvakantie weer neer in Nederland. Het ijsspektakel bestaat alweer 25 jaar.

Om dat 25-jarige bestaan te vieren, pakt Disney on Ice uit met ‘Disney on Ice presents Silver Anniversary Celebration’.

Frozen

Behalve de bekende Disneyfiguren als Donald Duck, Mickey Mouse en Goofy, is er een grote rol weggelegd voor prinsessen Elsa, Anna en sneeuwman Olaf uit de populaire film Frozen. Net als vorig jaar komt de succesvolle (Oscarwinnende) familiefilm uitgebreid aan bod. Aangezien Frozen zelf al vol sneeuw en ijs zit, past het perfect bij Disney on Ice en kun je uiteraard lekker vals meezingen met ‘Let it Go’.

De Kleine Zeemeermin

Ook is er een rol weggelegd voor De Kleine Zeemeermin. Ariël, Sebasiaan en Ursula zijn voor de gelegenheid uit de oceaan gehaald om over het ijs te zwieren. Welke Disneyfiguren nog meer de revue zullen passeren blijft nog even een verrassing, maar het wordt een feest van herkenning!

Disney on Ice - Fotocredits: Hubert Yu (CC Flickr)

Disney on Ice – Fotocredits: Hubert Yu (CC Flickr)

Waarom moet je gaan?

Disney on Ice is een spectaculaire show, voor jong en oud. Behalve dat het een onvergetelijke ervaring is, kan het tijdens de feestdagen ook een goed excuus zijn om onder ongemakkelijke bezoekjes van schoonfamilie uit te komen, de zoveelste herhaling van de kerstfilms te missen of niet in de file voor de meubelboulevard te hoeven staan. De show is namelijk ook te bewonderen op Eerste en Tweede Kerstdag!

Disney on Ice presents Silver Anniversary Celebration is van 23 tot en met 26 december te zien in de Jaarbeurs in Utrecht en van 28 tot en met 30 december in de RAI in Amsterdam.

Disney on Ice tickets

Tickets voor Disney on Ice in Utrecht en Amsterdam zijn inmiddels in de verkoop gegaan. Je kunt je tickets bestellen via de website van Ticketpoint. Is je favoriete rang of datum uitverkocht? Kijk dan hier voor meer keuze uit tickets.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.