3FM Serious Request actie van start

Geschreven door op 19 december 2011 om 10:56
Logo 3FM Serious Request

Drie 3FM DJ’s zijn gisteravond opgesloten in het Glazen Huis in Leiden. Coen Swijnenberg, Gerard Ekdom en Timur Perlin zijn de DJ’s die zich dit jaar inzetten voor de 3FM Serious Request actie. Gary Lightbody, zanger van de Schotse band Snow Patrol, draaide gisteravond om 21.00 de deur van het Glazen Huis op slot.

De radiozender 3FM wil dit jaar met de Serious Request actie geld inzamelen voor moeders wereldwijd die moeten leven met de gevolgen van oorlog. De DJ’s zitten hiervoor tot kerstavond 00.00 uur opgesloten in het Glazen Huis op de Beestenmarkt in Leiden. Een week lang zenden ze live radio en tv uit en dat zonder te eten. Tevens komen er regelmatig bekende Nederlanders langs om een nachtje te slapen.

Het is alweer de achtste keer dat 3FM de Serious Request actie organiseert. Vorig jaar stond het Glazen Huis in Afrika en werd er een totaalbedrag van 7,1 miljoen euro opgehaald voor aidsbestrijding in Afrika. We zijn benieuwd hoeveel de actie dit jaar opbrengt!

Gary Lightbody sluit het Glazen Huis 2011 *Serious Request 2011*

Foto: Bron seriousrequest.3fm.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Radio · Serious Request Nieuws
Responsive Menu
Add more content here...