Dave Roelvink reist naar vakantieoorden met dj-set

Geschreven door op 10 juli 2015 om 11:31

Heb jij een vakantie naar Lloret de Mar of Rimini op de planning staan? Dan bestaat er een grote kans dat je Dave Roelvink daar tegen komt!

Dj-carrière van Dave Roelvink

De dj-carrière van de zoon van de zingende zwembroek gaat als een speer. Dave heeft een volle agenda deze zomer en veel optredens vinden plaats op vakantieoorden. Zo zal hij een bezoekje brengen aan Lloret de Mar, Torremolinos, Rimini in Italië en tijdens de zomermaanden aan Griekenland. Overal waar hij plaatjes draait, staan honderden meisjes en jonge vrouwen die hem aanbidden.

Dave op Dutch Valley

Op 8 augustus staat hij op Dutch Valley. Hij is ingedeeld bij Go! Après Ski Stage en de BN’er Stage. Het festival beleeft dit jaar zijn vijfde editie en verwacht meer dan honderd artiesten. Behalve Dave Roelvink staan onder anderen Golden Earring, DI-RECT, Jett Rebel, Nielson, Jan Smit, 3JS, Nick & Simon, Dennis van der Geest, Imca Marina, Kraantje Pappie en Wolter Kroes op een van de negen podia.

Wil je erbij zijn? Klik dan hier of hier voor kaarten!

Waarom vallen vrouwen voor Dave?

Lauren Venster besloot Dave te ondervragen in het kader van haar programma Lauren en Liefde. Waarom vallen vrouwen ‘en masse’ voor hem, terwijl ze weten dat het een onmogelijke liefde betreft? Dave wist haar helaas geen exact antwoord te geven maar zijn vader natuurlijk wel. ‘Vrouwen gaan erg voor uiterlijk. Zijn haar, zijn ogen, zijn lichaamsbouw. Ja, dan heeft hij heel veel mee,’ zei Dries.

Volgens wetenschapper Patrick zijn er twee soorten mannen: het type Dave, de alfaman, heeft begerenswaardige genen en zorgt dus voor goed nageslacht. Of het andere type, de ideale schoonzoon, is vooral zorgzaam en dus degene die goed voor een gezin kan zorgen.

Val jij ook als een blok voor Dave?

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.