Judas Priest in 2015 naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 2 oktober 2014 om 13:46
Graspop 2022, Judas Priest - Foto Ralph Arvesen (Flickr, CC BY 2.0)

Judas Priest komt in de zomer van 2015 naar Nederland. De Britse heavy-metalband staat op 14 juni in de grote zaal van TivoliVredenburg. 

Voor de band is het vooralsnog de enige exclusieve show in Utrecht. Dat meldde TivoliVredenburg.

Voorverkoop Judas Priest

De kaartverkoop voor het concert van Judas Priest start op zaterdag 4 oktober om 10.00 en verloopt via de websites van TivoliVredenburg en Ticketmaster. De prijs van een kaartje start vanaf 19 euro exclusief servicekosten. Mocht het zich voordoen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn, dan is het vaak nog mogelijk om via een ander kanaal kaarten te bemachtigen.  Een van de mogelijkheden is Topticketshop.

Judas Priest

De legendarische Engelse band Judas Priest is volgens velen een van de grondleggers van het heavy-metal genre. De band begon in 1969 met bluesy, progressieve rock, maar het grote succes kwam pas tien jaar later, toen Judas Priest overschakelde op een commerciëlere stijl. Hun doorbraakalbum British Steel uit 1980 bracht het in spijkerleer gehulde gezelschap naar stadions en wordt tegenwoordig gezien als een van de got-to-have albums binnen de metal-gemeenschap.

In 2014 verscheen hun zeventiende album, genaamd Redeemer Of Souls, waarop de band terugkeert naar de sound die hen groot heeft gemaakt. De band kondigde een paar jaar geleden nog aan niet meer intensief te willen toeren. Daar lijken ze nu op terug te komen.

Beluister hieronder het album Redeemer of Souls in alle volledigheid.

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.