Turkse zanger Tarkan tijdens wereldtournee naar AFAS Live Amsterdam

Geschreven door op 1 mei 2019 om 11:43
Tarkan - Fotograaf Hakki T - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

In november 2019 brengt Tarkan zijn wereldtournee naar AFAS Live Amsterdam. Dit is de zevende keer dat de zanger op een Nederlands podium staat.

Tarkan naar AFAS Live

Fans van Tarkan opgelet! Op donderdag 14 november 2019 staat de Turkse zanger in AFAS Live te Amsterdam. Voor de artiest is dit de zevende keer dat hij een concert geeft in Nederland. Zo heeft hij eerder tweemaal op het podium van de Amsterdamse concertzaal gestaan en wist hij in 2018 nog Rotterdam Ahoy uit te verkopen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop verloopt via de website van Eventim. Wanneer deze van start gaat, is nog onbekend. Uitverkocht? Kijk hier.

Tarkan

Tarkan Tevetoglu wordt gezien als de beroemdste ster van de hedendaagse Turkse popscene en wordt door CNN zelfs de Turkse Elvis genoemd. Wereldwijd weet hij fans voor zich te winnen en de zanger reist regelmatig naar verschillende landen buiten Europa voor concerten. De shows zijn sinds zijn doorbraak met single ‘Simarik’ uit 1997 in een mum van tijd uitverkocht. In 2017 kwam het meest recente album ‘10‘ uit, waarop megahit ‘Yolla’ staat.

Beluister hier ‘Yolla’:

YouTube player

 

Bron: AFAS Live, Spotify, Ahoy Rotterdam

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.