Caro Emerald voor try out show naar Duycker in Hoofddorp

Geschreven door op 17 september 2014 om 16:49
Caro Emerald - Foto: Paul Luberti - Wikimedia Commons

Caro Emerald zal op woensdag 1 oktober te vinden zijn in poppodium Duycker te Hoofddorp. De show zal fungeren als een try out show, voordat ze aan haar tour door Engeland begint.

In Engeland start ze met een optreden in Brighton op 9 oktober, waarna ze ook nog de 02 Arena in London aan zal doen. De tour, die oorspronkelijk in maart dit jaar had moeten plaatsvinden, was uitgesteld omdat Caro Emerald in verwachting was van haar eerste kind.

Caro Emerald - Foto: Paul Luberti - Wikimedia Commons

Caro Emerald – Foto: Paul Luberti – Wikimedia Commons

Kaartverkoop Caro Emerald

De kaartverkoop voor haar optreden op het Hoofddorpse poppodium is reeds gestart en verloopt via de website van Duycker. De prijs van een kaartje is vastgesteld op 26 euro. Mocht het zich voordoen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn, dan is het vaak nog mogelijk om via een secundaire ticketshop kaarten te bemachtigen.  Een van de mogelijke secundaire ticketshops is Topticketshop.

Caro Emerald

Caroline Esmeralda van der Leeuw, zoals ze volledig heet, is een Nederlandse zangeres, geboren in Amsterdam. De inmiddels 33-jarige zangeres vergaarde bekendheid op 6 juli 2009, toen haar debuutalbum Back It Up uitkwam op Grandmono Records, waarna de Nederlandse zangeres tegelijkertijd haar artiestennaam van Caro naar Caro Emerald veranderde.

Caro Emerald’s tweede album, genaamd The Shocking Miss Emerald, is op vrijdag 3 mei 2013 uitgebracht en behaalde direct de nummer 1-positie in de Album Top 100. Diezelfde plek behaalde ze in de UK Albums Chart in het Verenigd Koninkrijk.

Tip: Het album The Shocking Miss Emerald is te bestellen via bol.com.

Beluister hieronder zijn doorbraaksingle, Back It Up.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.