Jandino, Najib en Roue brengen FatuXL naar de HMH

Geschreven door op 16 december 2015 om 10:49
Jandino Asporaat - Fotocredits: Roel1943 | Wikimedia Commons

Tien jaar geleden begonnen onder een flatje in de Bijlmer, nu in de Heineken Music Hall. De langstlopende comedyshow van Nederland FatuXL viert hun tienjarig bestaan.

FatuXL tickets

Op zondagmiddag 28 februari is FatuXL in de Heineken Music Hall in Amsterdam te zien. Tickets voor FatuXL zijn vanaf nu in de verkoop bij Ticketmaster. Gezien de populaire line-up zal de show snel uitverkocht zijn, dus stel het kopen van kaartjes niet te lang uit!

 

Line-up

De line-up van de comedyshow bestaat uit Jandino Asporaat, Jörgen Raymann, Najib Amhali, Roue Verveer en de presentatie is in handen van Jeffrey Spalburg en DJ Phantom. Een sterrenline-up dus!

FatuXL

In 2006 begon een klein comedytheatertje onder een flat in de Amsterdamse Bijlmer. Dat comedyavondje groeide door naar het Bijlmer Parktheater, waar ze nog steeds met een vast team werken. Naast de bekende comedians zullen ook nieuwe comedytalenten acte de présence geven.

Tien jaar later is de comedyavond een begrip geworden in Amsterdam Zuidoost en daarbuiten. Om het tienjarig bestaan te vieren, verplaatsen ze de show voor één keer van het Bijlmer Park Theater. De opbrengsten van de show gaan naar een goed doel: het Talent Lab van Krater & Art Community, zodat jongeren hun comedy-, theater- en ander podiumtalent kunnen ontwikkelen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.