Half Moon Run in najaar 2019 naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 29 april 2019 om 11:22
Half Moon Run - Fotocredits: Kristof Acke - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)
UPDATE 7-6-2019: Na het uitverkopen van de show van Half Moon Run in Paradiso op 13 november 2019, heeft de band een extra show toegevoegd aan de tour! Dit extra optreden vindt op 14 november plaats in Paradiso te Amsterdam. Tickets zijn per direct verkrijgbaar via de website van het poppodium.

In november 2019 reist Half Moon Run af naar Nederland! De Canadese band betreedt deze maand het podium van Paradiso te Amsterdam.

Half Moon Run naar Paradiso

Op woensdag 13 november 2019 geeft Half Moon Run een concert in Paradiso te Amsterdam! Het optreden van de indierockband maakt deel uit van een Europese concertreeks. De band brengt tijdens de show nummers van haar twee studioalbums ten gehore. Hits als ‘Throes’ en ‘Full Circle’ komen ongetwijfeld voorbij.

Tickets

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 3 mei 2019 om 10:00 uur. De verkoop loopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Eigen stijl

De indierockband werd opgericht in 2010 en bracht sindsdien twee studioalbums uit. In 2012 verscheen de plaat ‘Dark Eyes’, die in 2015 werd opgevolgd door het meer experimentele album ‘Sun Leads Me On’. De eigen stijl van formatie valt ook in de smaak bij diverse grote namen. Zo hebben de Canadese rockers getoerd met bands als Mumford & Sons en Of Monsters and Men.

Bekijk hier de clip van het nummer ‘Full Circle’, dat tevens gebruikt is in de populaire game ‘Assasins Creed IV: Black Flag’:

 

Bronnen: Paradiso, Twitter, Youtube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.