Kim Kardashian zwanger van Kanye West

Geschreven door op 31 december 2012 om 15:48
Kanye West - Foto: David Shankbone - Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

Kimye krijgt een kind! Kim Kardashian, nog steeds getrouwd met basketballer Kris Humphries, is in verwachting van Kanye West.

Dat maakte de rapper zondagavond bekend tijdens een show in Atlantic City. Kanye stopte de muziek en riep naar zijn fans: “Make some noise for my baby mama!”.

Na Kanye’s verassing, waar volgens Amerikaanse gossipsites mama Kim niet blij mee was, volgden tweets van de Kardashians. Zo twitterde zus Kourtney dat ze het nieuws wel van de daken zou willen schreeuwen en blij is dat dat eindelijk mag. Lamar Odom, de man van zus Khloe, schreef: “There’s nothing like bringing life into this world. Let’s keep Gods blessings coming!” Ook halfzusje Kendall Jenner is blij met de baby. “whos excited about the KIMYE babbyyy?! 😀 weeee”

De Kardashians werden bekend door hun realityshow Keeping Up With The Kardashians. Daarin zagen we een zwangere Kourtney. Kimye Jr. maakt Kris Kardashian en Bruce Jenner voor de tweede keer opa en oma.

Kanye maakt het nieuws bekend tijdens zijn concert

​

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Kanye West Nieuws · Kim Kardashian Nieuws · Videos