Dio verliest nieuwe muziek na auto-inbraak

Geschreven door op 11 april 2019 om 16:32
Dio - Fotocredits: Diorno Braaf - CORNERMAN Artist Management - Wikimedia Commons (CC0 1.0)

Slecht nieuws voor fans van Dio. Het lijkt erop dat nieuwe muziek langer op zich laat wachten. Een groot deel van het nieuwe materiaal van de rapper is verloren gegaan na een auto-inbraak. 

Nieuwe muziek Dio verloren

Er is in de avond van woensdag 10 april 2019 ingebroken in de auto van rapper Dio, bekend van de hit ‘Tijdmachine’. De muzikant had deze geparkeerd in de garage bij de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Toen de artiest later die avond terugkeerde naar zijn auto werd hij onaangenaam verrast. De achterruit van het voertuig was ingeslagen en een laptop, met daarop nieuwe muziek, was verdwenen. Diorno Braaf, de echte naam van Dio, deelde een foto van de plaats delict.

“Laptop zojuist gestolen uit de auto in een parkeergarage bij de arena. Al m’n nieuwe muziek staat erop en m’n album was bijna af”, schrijft de rapper onder de foto op instagram. Wel geeft de artiest toe dat hij zorgvuldiger om had kunnen gaan met zijn nieuwe materiaal. “Superdom, maar ik heb nauwelijks backups”, aldus Braaf.

Beloning

De Nederlandse muzikant vraagt zijn volgers op Instagram om het bericht over de gestolen muziek te delen op sociale media en uit te kijken naar de MacBook: “Als je hier iets van weet of je krijgt de laptop aangeboden, laat het me please weten”. Daarnaast belooft de rapper een beloning toe te kennen aan de vinder van de laptop.

 

Bron: Instagram: diorno

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Dio Nieuws · Nieuws · Roddels