Lowlands 2019 maakt komst Eskorzo bekend

Geschreven door op 22 maart 2019 om 14:30
WOO HAH!, evenementenbranche, A Day At The Park, festivalseizoen, Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, Festivalpubliek tijdens Vliegende Vrienden 2018 - Fotocredits Shali Blok - ArtiestenNieuws

Lowlands 2019 heeft een nieuwe act aangekondigd! Het festival maakte op vrijdagochtend de komst van de Spaanse band Eskorzo wereldkundig.

Eskorzo naar Lowlands 2019

Goed nieuws voor Lowlandsgangers! Het festival, dat momenteel elke dag een nieuwe act aankondigt, heeft een nieuwe naam bekendgemaakt. In navolging van James Blake, The Vaccines, Lil Uzi Vert en Bodega staat ook de Spaanse latin skaband Eskorzo aankomende zomer op de festivalpodia in Biddinghuizen.

De aankomende editie van Lowlands vindt plaats op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 augustus plaats op het bekende festivalterrein in Biddinghuizen. Naast de eerdergenoemde namen kwam het festival ook al met grote acts als The National, Tame Impala en Twenty One Pilots. Tickets voor het driedaagse evenement zijn al volledig uitverkocht. Meer info is te vinden op de website van het festival.

 

Bron: Twitter Lowlands (@Rapid_Razor_Bob)

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Festivals · Lowlands Nieuws · Nieuws