Toch geen vierde dag voor Pinkpop 2019

Geschreven door op 14 december 2018 om 15:32
Pinkpop terrein - Foto Maurice van Bruggen (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Helaas komt er geen vierde dag voor de jubileumeditie van Pinkpop in 2019. Eerder gingen er geruchten rond over een vergunning voor een extra dag.

Geen vierde dag Pinkpop 2019

De jubileumeditie van Pinkpop gaat toch drie dagen duren. De organisatie zou geen geschikte vierde headliner gevonden hebben. Een dag eerder kwam naar buiten dat de gemeente Landgraaf het festival een vergunning wilde geven voor een extra dag.

Niek Murray, rechterhand van festivaldirecteur Jan Smeets, ontkracht de geruchten die rondgingen: “We zijn een tijdje geleden dat traject gestart om eventueel een vierde festivaldag te krijgen. Die vergunning ligt nu ter inzage. Maar omdat we geen geschikte headliner hebben gevonden, gaat het festival traditiegetrouw drie dagen duren. Die extra dag was alleen in beeld voor de jubileumeditie.

“Beste programma ever”

Smeets vertelde eerder aan de Limburgse zender L1 dat deze editie het beste programma ooit zou krijgen. Ook verklapte hij dat er op maandag een act optreedt die groter is dan Fleetwood Mac. Op 13 maart wordt de volledige line-up bekendgemaakt, waaronder de andere grote naam.

 

Bron: L1, Festileaks

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Festivals · Nieuws · Pinkpop Nieuws