Bon Sjef en Phill Ballins komen met tweede single ‘Trap Er Tegenaan’

Geschreven door op 26 april 2018 om 19:55
Persfoto 2 Bon Sjef & Phill Ballins (toestemming management, zie mail Laura Rosierse)

Op donderdag 19 april verscheen de tweede single van Bon Sjef en Phill Ballins: ‘Trap Er Tegenaan’. ‘Trap Er Tegenaan’ is de tweede single van het Utrechtse hiphop duo. Het is een middelvinger naar de huidige hiphopscene, en ze hopen hiermee plaats te maken voor nieuw talent. De track is afkomstig van de EP ‘Move Een Beetje’ die op 10 mei uitkomt.

Muzikale reis van Bon Sjef en Phill Ballins

De muzikale reis van het duo begon in de keuken van het restaurant waar ze beide werkten als chef-kok. Sindsdien bakken ze rhymes en flows zowel binnen als buiten de keuken. De jongens laten zich inspireren door onder andere hiphop, house en funk. Live combineren ze dit met een loopstation, beatbox en freestyle rap. Samen met de single werd tegelijk een videoclip uitgebracht die is opgenomen bij Akkie Stomphorst in de Bilt. De video is gefilmd door de Utrechtse filmmaker Arno de Haas. In de videoclip is te zien hoe ze een auto op eigen wijze demonteren, als symbool voor het openbreken van de muziekscene.

‘Trap er tegenaan’

De single is te beluisteren via alle reguliere streaming-services zoals Spotify en Apple Music. De videoclip is te bekijken op YouTube via het kanaal van Bon Sjef & Phill Ballins:

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.