Acda en de Munnik concert live op Hyves

Geschreven door op 18 november 2011 om 15:50
Thomas Acda - Foto: Derk Stenvers - (Bron: Wikimedia Commons)

Acda en de Munnik heeft gisteravond een spetterend concert gegeven bij het Hyves hoofdkantoor. Het duo heeft live opgetreden voor ruim 20.000 Hyvers.

Acda en de Munnik live

Acda en de Munnik heeft gisteravond een spetterend optreden gegeven bij het Hyves hoofdkantoor. Er waren 200 Hyvers uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het concert. Daarnaast werd voor het eerst een concert live uitgezonden op de sociale netwerksite. Deze livestream werd bekeken door ruim 20.000 mensen.

Het optreden van het Nederlandse muziekduo duurde ruim een uur. Het vond allemaal plaats in de Hyves Huiskamer aan het Frederiksplein in Amsterdam. Zangers Thomas Acda en Paul de Munnik wisten een bijzondere sfeer te creëren met hun herkenbare Nederlandse hits. Er werd volop meegezongen door de aanwezigen met hits als ‘Het Regent Zonnestralen’, ‘Verkeerd Verbonden’ en ‘Niet Of Nooit Geweest’.

Er werden eerder al Hyves Huiskamer concerten gegeven door Ben Saunders, Krystl en Racoon. Deze concerten werden echter niet live uitgezonden op de website. In de toekomst is Hyves van plan om nog meer concerten live te gaan streamen.

Hyves Huiskamerconcert Complicatie 17-11-2011

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.