DJ-trio Kris Kross Amsterdam trapt ADE af met eigen clubavond

Geschreven door op 15 september 2017 om 13:42
Kris Kross Amsterdam - Bron: Persbericht (BAAS Amsterdam)

Het DJ-trio Kris Kross Amsterdam trapt het ‘Amsterdam Dance Event’ af met een eigen clubavond. Het is inmiddels de achttiende editie maar wel een speciale.

“Kris Kross Nacht”

De mannen van Kris Kross Amsterdam organiseren een clubavond om ADE af te trappen. De ‘Kriss Kross Nacht’ wordt woensdag 18 oktober gehouden in de ‘Chicago Social Club’, de plek waar het ooit allemaal begon voor de jongens.

Black & Yellow

De clubavond is exclusief voor 21-plussers en de dresscode is black & yellow. De mannen staan bekend om hun eigen clubavonden maar de huidige editie is een bijzondere. Ze gaan, door terug te keren naar die bijzondere locatie, echt terug naar hun roots.

Tickets

De avond is toegankelijk voor iedereen boven de 21 jaar maar er zijn een gelimiteerd aantal kaarten voor het evenement beschikbaar. Wees er dus snel bij! Kaarten voor het evenement zijn vanaf heden onder andere bij het volgende online verkooppunt te verkrijgen:

Tickets (Primair)

Kris Kross Amsterdam – SEX

Het trio had eerder met ‘SEX’ in samenwerking met Cheat Codes een enorme hit. Benieuwd naar deze monsterhit? Beluister hem hieronder:

YouTube player

 

Bron: Persbericht BAAS Amsterdam

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.