Gavin DeGraw in mei met akoestische show naar Melkweg

Geschreven door op 30 maart 2017 om 16:29
Gavin Degraw - Fotocredits Jeff Turner - Flickr (CC BY 2.0)

De Amerikaanse singer-songwriter Gavin DeGraw komt in mei ook naar Amsterdam! Eerder werd al bekend dat de zanger op 25 en 26 april in TivoliVredenburg staat. Nu is aangekondigd dat DeGraw op 9 mei ook naar de Melkweg in Amsterdam komt!

Update 1 mei: De show van Gavin DeGraw in de Melkweg is wegens succes verplaatst naar een grotere zaal! Hierdoor zijn er meer kaarten beschikbaar gekomen.

Gavin DeGraw ook naar Melkweg

Gavin DeGraw heeft opnieuw een Nederlandse show aangekondigd! De Amerikaanse singer-songwriter komt op dinsdag 9 mei naar de Melkweg in Amsterdam. Eerder werd al bekend dat de muzikant op 25 en 26 april het podium van TivoliVredenburg betreedt.

De Amerikaanse zanger zal met akoestische shows de Nederlandse poppodia aandoen. De tour draagt de naam ‘An Acoustic Evening With Gavin DeGraw’.

Tickets voor de show

De kaartverkoop voor de akoestische show start op 31 maart. Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

‘Something Worth Saving’

De singer-songwriter brak in 2003 wereldwijd door met zijn single ‘I Don’t Want to Be’. Inmiddels heeft de muzikant alweer zes albums uitgebracht en heeft hij zelfs een Grammy-nominatie ontvangen. In 2016 bracht DeGraw zijn laatste plaat uit, getiteld ‘Something Worth Saving’.

Bron: Melkweg

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.