Onuitgebracht nummer André Hazes komt vandaag uit

Geschreven door op 30 juni 2016 om 16:10
Andre Hazes (Holland Zingt Hazes)- Wikimedia Commons

Vandaag zou André Hazes 65 jaar zijn geworden. Ter nagedachtenis aan zijn geboortedag komt het nog nooit uitgebrachte nummer ‘Op De Schoorsteen Staat Een Foto’ uit.

Update 30-06, 23:00: Het nummer is nu uitgebracht: Onderaan het artikel vind je ‘Op De Schoorsteen Staat Een Foto’ gezongen door André Hazes.

Onuitgebracht nummer André Hazes

Vandaag is het de 65e geboortedag van André Hazes. Ter nagedachtenis aan deze dag kan je het nummer ‘Op De Schoorsteen Staat Een Foto’ vanaf 11 uur ’s avonds exclusief streamen op Spotify. Daarnaast zal er op het platform een ‘This is Hazes’ playlist beschikbaar worden gesteld voor de fans. De nieuwe single is vanaf morgen ook te horen op andere media.

Het nummer is nooit eerder uitgebracht door Hazes. Na het overlijden van de zanger zou een cd uitgebracht worden met ongebruikte materiaal uit het archief maar deze ene single werd niet gevonden. Twaalf jaar later zijn de opnames weer terecht en kunnen de fans eindelijk genieten van de ‘nieuwe’ muziek.

Op De Schoorsteen Staat Een Foto

André schreef het nummer samen met zijn neef Tony Le Roy. De track was eigenlijk bestemd voor zijn album ‘’n Vriend’ maar haalde de selectie niet vanwege een nieuwe muzikale wending. Deze werd toen gezongen door de zanger George Callee en door Paloma Trio. Zodra de single door Hazes beschikbaar is, zullen wij het toevoegen aan dit artikel. Luister hieronder alvast de versie van Callee, ‘Als Een Meisje Moeder Wordt‘.

YouTube player

André Hazes – ‘Op De Schoorsteen Staat Een Foto

Wil je meer Hazes? Spotify heeft een afspeellijst gemaakt genaamd ‘This is Hazes


Bron: Spotify, AD

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·