Eerste namen Night of the Proms bekend

Geschreven door op 17 juni 2016 om 14:15

De eerste artiestennamen van de Nederlandse en Belgische editie van Night of the Proms zijn bekend. Mis deze sterren niet!

Night of the Proms 2016

Night of the Proms heeft de eerste namen bekend gemaakt. Wie kun je verwachten op dit grootse feest? Niemand minder dan Chaka Khan, Tom Chaplin en Natasha Bedingfield! Onder begeleiding van het symfonisch orkest Il Novecento en onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche bezorgen de artiesten alle aanwezigen een onvergetelijke avond.

Het grote muziekfestival wordt jaarlijks georganiseerd in verschillende landen. Het festival staat bekend om de vermenging van klassieke muziek en popmuziek. Op 5, 10 en 11 november vindt het feest plaats in het Sportpaleis in Antwerpen en op 12 november voor het eerst in de Ethias Arena in Hasselt. De Nederlandse editie vindt plaats op zaterdag 19 november in Ahoy Rotterdam.

Night of the Proms tickets

De kaartverkoop is inmiddels al begonnen. Tickets voor de Nederlandse editie zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster. Tickets voor de shows in België zijn verkrijgbaar op de site van Teleticketservice.

Chaka Khan

De Amerikaanse soul- en funkgrootheid Chaka Khan heeft 22 albums uitgebracht en meer dan 70 miljoen platen verkocht! De Queen of Funk heeft ook 10 Grammy Awards gewonnen wat zeker een indrukwekkend prestatie is. Grote hits zoals ‘Ain’t Nobody’ en ‘I’m Every Woman’ zijn nummers die je moet hebben gehoord.

YouTube player

Tom Chaplin

De Engelse Chaplin staat beter bekend als de leadzanger van de rockband Keane. Met zijn band heeft hij meer dan 10 miljoen platen verkocht, vele awards gewonnen en grote hits gescoord waaronder ‘Somewhere Only We Know’ en ‘Everybody’s Changing’. Eind 2016 brengt de zanger zijn langverwachte soloalbum uit.

YouTube player

Natasha Bedingfield

De Britse zangeres is doorgebroken met haar debuutalbum ‘Unwritten’ waarop onder andere de succesvolle singles ‘These Words’ en ‘Unwritten’ staan. Ook haar tweede studioalbum ‘Pocketful of Sunshine’ is in de smaak gevallen bij het publiek. Daarop staat de gelijknamige hit op en ‘I Wanna Have Your Babies’.

YouTube player

Bron: NOTP

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.