One Direction als wilde honden zonder riem

Geschreven door op 15 mei 2015 om 11:26
One Direction - Fotocredits: Eva Rinaldi - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Ze zijn niet meer in toom te houden. De vier mannen van One Direction worden met de dag rebelser en de manager weet zich geen raad meer.

Sinds het vertrek van Zayn Malik hebben de bandleden zichzelf niet meer onder controle.

 

SIMON COWELL HEEFT ER GENOEG VAN

Simon Cowell, de held die de boyband ontdekte tijdens X Factor, is de controle over One Direction kwijt. Althans, dat beweert Louis Walsh, een collega van Simon. Simon is sinds het einde van de talentenshow de manager van de band. “Bij mij zouden ze in elk geval al keihard op hun dak hebben gehad”, zegt Walsh. Hij werkt nauw samen met Simon en zegt dat hij de jongens wellicht de laan had uit gestuurd als hij hun manager was. “Ik denk dat ik ze misschien wel gewoon ontslagen had.” Maar wat hebben de jongens dan toch allemaal gedaan?

SPIJT ONE DIRECTION

Blijkbaar hebben de heren al meerdere keren openlijk ruzie met elkaar gehad op Twitter. “Ik heb het gevoel dat Simon de grip op de heren kwijt is, zoals dat zo vaak is met bands. Dan worden ze te bekend en luisteren ze niet meer. En dan houdt het ineens op en denken ze: hadden we nou maar geluisterd.”

ALLES KOMT GOED

Wij denken dat het niet zover gaat komen. Ze zijn te succesvol, te geliefd en bovendien heeft niet iedereen in de gaten dat ze steeds rebelser worden. Tevens kunnen rocksterren, die zo gek zijn als een deur, het ook overleven in de musicscene. De jongetjes die misschien iets minder braaf zijn dan vroeger kunnen nog niet tippen aan de rebelsheid van een echte rockster. Laten we dus maar gewoon gaan genieten van de stemmen en afwachten op het nieuwe album zonder Zayn. Het draait immers allemaal om de muziek..

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

  • Pingback: Louis Tomlinson krijgt GEEN kind

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · One Direction Nieuws