Feest, zweet en tranen! Holland zingt Hazes is weer terug

Geschreven door op 31 maart 2015 om 17:36
André Hazes - Foto: Hans van Dijk/Anefo - Bron: Wikimedia Commons

Met artiesten als o.a. André Hazes Jr., Roxeanne Hazes, Jamai en Martijn Fischer is Holland zingt Hazes dit jaar weer terug met de vierde editie.

Holland zingt Hazes is een unieke avond meezingen met de bekendste hits van André Hazes in de Ziggo Dome Amsterdam.

 

TICKET VOOR HOLLAND ZINGT HAZES

Op donderdag 17 maart 2016, vrijdag 18 maart 2016 en zaterdag 19 maart 2016 kun je weer genieten van de beste nummers van André Hazes. Heel de zaal kan meezingen met de bekendste hits. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Eventim of via deze site. Beleef samen met het 15.000 koppige publiek het onnavolgbare Hazes-gevoel LIVE.

 

De Hazes Traditie

Tien jaar na zijn dood zijn de fans hem nog lang niet vergeten. Met de Holland Zingt Hazes concerten wordt de Amsterdamse volksheld op feestelijke wijze herdacht.
De Hazes concerten lijken alleen maar populairder te worden. Met een nieuwe editie van “Holland zingt Hazes” in 2016 mogen we onderhand wel van een traditie spreken. Wat de Holland zingt Hazes concerten extra bijzonder maakt, is dat er elk jaar nieuwe generaties fans bij komen. Zo blijft de traditie in stand, en kunnen we nog jaren van Hazes genieten. Enige tijd geleden is de volledige verzameling André Hazes albums gebundeld in een prachtige verzamelbox. Ook kwam een uitgebreide en complete biografie uit over het leven van de populaire zanger. Het is overduidelijk dat de fans André Hazes nooit zullen vergeten.

ANDRÉ HAZES FILM

Op maandagavond 30 maart is de André Hazes-film ‘Bloed, zweed en tranen’ in premiere gegaan. Hoofdrolspeler Martijn Fischer was als de dood voor de premiere omdat dit zijn eerste hoofdrol is in een film. De vrouw van André Hazes, Rachel Hazes, is gespeeld door Hadewych Minis. In ‘Bloed, zweed en tranen’ wordt het leven van André Hazes verteld in drie fases: zijn jeugd op de Albert Cuypmarkt in de jaren ’60, zijn doorbraak en succes in de jaren ’80 en zijn moeizame laatste maanden in 2004.

IN DE BIOSCOOP

Vanaf 2 april is de film te zien in alle bioscopen. Via deze site ga je naar de website van Pathé waar je kaartjes kunt bestellen voor de film. Hieronder is de trailer van de film te bekijken:

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Inge Peeters, Webredacteur bij Artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu