Anastacia naar Night Of The Proms 2012 Ahoy Rotterdam

Geschreven door op 18 april 2012 om 11:27
Anastacia - Foto: Mark Kent (Flickr, license CC BY-SA 2.0)

De organisatie van The Night Of The Proms maakte afgelopen week de eerste namen bekend voor het jaarlijks terugkerend evenement. Want niemand minder dan popzangeres Anastacia zal haar zangtalenten laten horen tijdens de twee shows op 23 en 24 november in Ahoy Rotterdam!

Dat valt te lezen op de officiële website van het feest.
Anastacia is natuurlijk een artieste van formaat, de inmiddels 43-jarige zangeres werd bekend met wereldhits als ‘Not That Kind’ en ‘Paid my dues’ en geldt volgens haar zelf als een artieste die het genre sprock zingt, wat de combinatie van soul, pop en rock zou moeten zijn.

Het spektakel wat de brug tussen pop en klassiek opzoekt brengt dit jaar ook ‘Naturally 7’ de beroemde Amerikaanse band die bekend staan om de a-capella optredens die zij geven.
De groep tourde eerder al samen met Michael Bublé, maar zal nu ook met de ‘I’m Out Of Love‘ zangeres optreden in Rotterdam.

Binnenkort zullen de overige namen bekend gemaakt worden, want het programma is nog zeker niet compleet. Het beloofd hoe dan ook een top avond te worden. Voor de thuisblijvers is daarbij ook nog de mogelijkheid om gedeelten van het optreden op tv te zien tijdens de nieuwjaarsviering.

Kaarten zijn inmiddels beschikbaar via Night Of The Proms Tickets via deze ticketvergelijker.
Overzicht van Anastacia Nieuws
www.anastacia.com
www.notp.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws