Duncan Laurence krijgt documentaire over weg naar Eurovisiesongfestival

Geschreven door op 26 april 2019 om 13:55
Duncan Laurence (The Netherlands 2019) - Fotocredits: Martin Fjellanger, Eurovision Norway, Eurovisionary (CC BY-SA 4.0)

Duncan Laurence krijgt een heuse documentaire over zijn weg naar het Eurovisiesongfestival. Dit maakte de zanger bekend op radiozender 100% NL.

Documentaire Duncan Laurence

Binnenkort is Duncan Laurence te zien in zijn eigen documentaire! De zanger wordt gevolgd tijdens zijn weg naar het Eurovisiesongfestival, waar hij in 2019 voor Nederland optreedt. Dit heeft Laurence op vrijdag 26 april 2019 laten weten in De Barry Paf Show op 100% NL. Hierin zouden ook ‘behind the scenes’ beelden te zien zijn van de videoclip van ‘Arcade’. Met dit nummer vertegenwoordigt hij Nederland op het Songfestival. “Dat is allemaal een teaser voor de documentaire die eraan zit te komen. De documentaire gaat over de weg naar het Eurovisiesongfestival. Daar zijn o.a. de beelden te zien van de opnames van de videoclip. Er is wel iets secuurder met de beelden van mijn billen omgegaan, maar ze zitten er wel in,” aldus Duncan.

De documentaire zal de zaterdag voorafgaand aan het muziekfestijn uitgezonden worden op NPO 1.

Blote billen

In hetzelfde interview wordt gevraagd of de billen in de videoclip wel echt van de Nederlandse inzending zijn. Lachend antwoordt hij: “Dat zijn écht mijn billen!” Ook laat de zanger weten dat hij het best spannend vond om zich letterlijk bloot te geven. “Alles was voor de eerste keer, dus ook de eerste clip. Dat was best wel spannend! En tijdens het opnemen is er dus een moment dat je naakt in het zwembad ligt met een heel team om je heen. Je moet op zo’n moment volledig vertrouwen geven, dat is gelukkig heel goed gegaan en ik ben heel trots op het resultaat.”

Eurovisiesongfestival 2019

Zo’n drie weken voorafgaand aan het Eurovisiesongfestival, staat Nederland nog steeds op nummer één bij de bookmakers. In de tweede halve finale, die plaatsvindt op donderdag 16 mei 2019, zal Duncan het podium betreden in Tel Aviv. Op zaterdag 18 mei 2019 weten we of Duncan Laurence met de winst naar huis gaat tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival. De halve finale en de finale worden uitgezonden door AVROTROS op NPO 1.

Beluister hier de inzending van Nederland:

YouTube player

 

Bron: AVROTROS, 100% NL

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.