MadNes Festival 2018 maakt complete line-up bekend!

Geschreven door op 18 mei 2018 om 13:41
MadNes Festival 2017 | Fotocredits: Stephanie Stam (ArtiestenNieuws)

De line-up van MadNes 2018 is compleet! De organisatie van het Amelandse festival maakte vandaag de laatste namen bekend.  

Line-up MadNes 2018 compleet

Goed nieuws voor de mensen die naar MadNes 2018 gaan! De organisatie achter het Amelandse festival maakte vandaag de laatste acts bekend en daarmee is de line-up compleet!

Het gaat om de volgende namen: Cairo Liberation Front, The Black Cult, Mr. Rockafeller, The Old Ditch Riverhoppers, Jay-Roon & the Loose Ends, ESK-ESQUE, Valvetronic Brassband, VALA, Merijn Mooijman, BoterBoter, OJ & Frist, Lara Kroon, Rose Marin, Greenfield en Close 2 Fire.

Eerder maakte het evenement op Ameland al 19 namen bekend. De complete line-up vindt je op de site van MadNes.

Uitverkocht

Het MadNes Festival vindt plaats op 6, 7 en 9 juli op strand Nes in Ameland. De kaartverkoop startte op 3 februari 2018 om 11.00. Al na drie weken was het driedaagse evenement compleet uitverkocht: een nieuw record! Ook bij eerdere edities gingen alle kaarten over de toonbank.

 

Adrenaline, muziek en relaxen

Het is niet zo gek dat MadNes jaar na jaar uitverkoopt! Naast het zien van verschillende bands en artiesten, zijn er ook tal van andere toffe activiteiten te doen. Festivalbezoekers kunnen deelnemen aan allerlei clinics, waaronder windsurfen, blokarten, powerkiten, SUPpen en skaten. Benieuwd naar wat je kunt verwachten? Check hier onze MadNes festival reportage van vorig jaar.

Bron: Madnesfestival.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Festivals · MadNes Festival Nieuws · Nieuws