5 Seconds Of Summer naar Amsterdamse Melkweg

Geschreven door op 23 februari 2018 om 10:04
5 Seconds of Summer - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0) - Fotocredits: Eva Rinaldi

Goed nieuws voor 5 Seconds Of Summer fans! Na maandenlange muzikale afwezigheid zijn de heren terug met een nieuwe tour én ze komen naar Nederland!

5 Seconds Of Summer naar de Melkweg

Yes! De Australische poprockband maakt, na maandenlange muzikale stilte, bekend te gaan touren! De heren staan op maandag 26 maart 2018 op het podium van de Amsterdamse Melkweg. De releasedatum van het opkomende album is nog niet bekend, dus het is nog even afwachten welke tracks de artiesten ten gehore brengen.

In 2016 stonden Luke Hemmings, Calum Hood, Ashton Irwin, en Michael Clifford voor het laatst met een show in Nederland. Aanleiding voor dat concert was het recentste album ‘Sounds Good Feel Good‘.

Concertkaarten

Kaarten voor 5SOS zijn onder andere via de Website van Ticketmaster van Ticketmaster te verkrijgen.

‘Want You Back’

De laatste track van de vierkoppige formatie werd in juli 2016 uitgebracht en maakte deel uit van de ‘Ghostbusters‘ soundtrack. Nu zijn de mannen terug met ‘Want You Back’. Het nummer werd op vrijdag 23 februari uitgebracht en maakt, naar alle waarschijnlijkheid, deel uit van het derde album van de band.

5SOS was van plan de nieuwe plaat aan het einde van 2017 te droppen, maar dit ging niet zoals gepland. Tijdens een interview met Billboard lieten de muzikanten echter weten in 2018 zéker met een album te komen.

Beluister de nieuwe track ‘Want You Back‘ hieronder:

YouTube player

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.